Problem with PM?

Comments & Suggestions about ATC Forums
User avatar
Posts: 133
Joined: Tue Sep 21, 2010 10:40 pm

Problem with PM?

Postby Ian B » Thu Jan 24, 2013 8:36 am

I don't know if anyone else has experienced problems with sending PM's. I tried to send 3 last night and they took hours before leaving the outbox, one to kingabs about this issue didn't go and there's still one there this am from last night.

Any help much appreciated. :)
Thanks

User avatar
Posts: 6503
Joined: Tue Feb 23, 2010 5:46 pm
Location: Ireland

Re: Problem with PM?

Postby MattSPL » Thu Jan 24, 2013 10:48 pm

Hi Ian

The forum has been undergoing some maintenance, so may have been read only when you tried to send the pm.

Cheers
Matt
Sony BDP-S790 > Matrix Quattro Dac > Digidesign RM2's with SB Acoustics drivers > DIY Dayton Audio UM18-22 Sub

User avatar
Posts: 133
Joined: Tue Sep 21, 2010 10:40 pm

Re: Problem with PM?

Postby Ian B » Fri Jan 25, 2013 11:57 am

Thanks Matt. That probably explains it.
Cheers
Ian

User avatar
Posts: 133
Joined: Tue Sep 21, 2010 10:40 pm

Re: Problem with PM?

Postby Ian B » Mon Jan 28, 2013 5:05 pm

I'm still having problems (with one mail still being in outbox for nearly 24hours). I am aware though that there's been a lot of maintenance work been going on in the background. Just wondered if anyone else was encountering similar experiences? Hopefully back to normal soon. :)

User avatar
Posts: 6503
Joined: Tue Feb 23, 2010 5:46 pm
Location: Ireland

Re: Problem with PM?

Postby MattSPL » Mon Jan 28, 2013 9:41 pm

Hi Ian

I haven't sent any pm's in the last few days, but have received a couple. It must be down to the maintenance work, so will jopefully be sorted soon.

Cheers
Matt
Sony BDP-S790 > Matrix Quattro Dac > Digidesign RM2's with SB Acoustics drivers > DIY Dayton Audio UM18-22 Sub

Return to Comments & Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest